Køb eller lej din unit af varmeforsyningen

Sindal Varmeforsyning tilbyder nu sine kunder at leje eller købe den enhed, der styrer fjernvarmen i huset.
Enheden koster 30.000 kr. inklusive installation, mens lejen koster 200 kr. om måneden. I det beløb er inkluderet service og eventuel reparation eller udskiftning. Kontrakten findes på www.sindal-varmeforsyning.dk.
Tilbuddet har premiere i Astrup, hvor 130 forbrugere i det kommende halve år sluttes til fjernvarmen. Over 80% af dem har takket ja til ordningen med at leje den enhed, der styrer fjernvarmen i huset. Nu tilbyder Sindal Varmeforsyning sine øvrige kunder at leje en fjernvarmeunit, hvis den gamle står for at blive skiftet ud.


God afkøling
Varmeforsyningen har valgt en dansk kvalitetsmodel, som sikrer en god udnyttelse af det varme vand. En føler uden for huset registrerer den aktuelle temperatur, og enheden sørger for at tilpasse vandets temperatur til centralvarmen. I forhold til gamle enheder giver det en bedre afkøling og en besparelse på varmeregningen. Arbejdet med at installere fjernvarmeenheder i Astrup udføres af firmaet Jydsk Rør, som også lægger rør i jorden i Astrup. Forbrugere, der har særlige ønsker i forbindelse med installationen, kan kontakte projektleder Henrik Nielsen fra Jydsk Rør på tlf. 40 45 91 47.

Ny tidsplan i Astrup
Fjernvarmen er nu for alvor på vej ind i Astrup. De første forbrugere bliver sluttet til om få uger, og så følger de
øvrige i løbet af et halvt år. Tidsplanen er ændret, fordi gravearbejdet efter aftale med Hjørring Kommune foregår i en anden rækkefølge end tidligere planlagt. Første etape er Astrupvej med start fra østsiden. Herefter følger Bøgstedvej mod syd og
til slut de mindre veje i Astrup.
Forbrugerne får direkte besked om den forventede dato i anden uge af oktober. Gaskunder skal selv kontakte Evida og meddele den nye dato.

//