Bestyrelsesmøde: Afholdt mandag den 23. oktober 2023, kl. 16.00

Godkendelse af seneste referat nr. 500 med underskrift af direktør og bestyrelsen

Astrup

Transmission:

Baggesvognsvej 32 retableret, rør under gasledning ved Oremosevej sænket og der dækkes d. 20-10-2023.

Der er opsat pumpestation ved Astrupvej 600 og vi har forbindelse til stationen, det samme gør sig gældende for den nye pumpestation på Baggesvognsvej.

Distribution:

Særligt vigtige datoer. Astrupvej op til Bøgsted krydset, skal være færdigt til d. 3/11-23 Resterende af Astrupvej samt Bøgstedvej ned til og med skolen d. 22/12-23 Hele projektet skal være færdigt d. 10/4-24

Akkumuleringstank og El-kedel

Akkumuleringstank:

Mangler reetablering omkring tanken. Isolering af til og afgang, pumpe alarmer og lidt flere småting.

Jordarbejde starter i uge 43. Vi mangler at modtage et design på løsningen isolering at rør frem til akkumuleringstanken og beskyttelse af ventiler og nitrogen slange.

El-kedel:

Der er foretaget opstillingskontrol den 23/10-2023 og lidt andre små ting. Vi havde budgetteret med en årlig produktion på 2.495 MWh, vi har frem til og med september produceret 2.786 MWh, på trods af den først blev startet op i slut marts.

 

Direktør

Jesper Skrubbeltrang havde i forrige uge besøg af en delegation fra Holland, som havde utrolig stor spørgelyst. Søren Homann og Poul Rask fra Hjørring Kommune deltog også med deres vinkel på energiplanlægning. De besøgende var nøglepersoner fra 13 hollandske kommuner, VNG (den hollandske version af kommunernes Landsforening) samt EZK (det hollandske klimaministerium). Besøget var arrangeret af DBDH, Danish Board of District Heating som finansieres af danske firmaer hvor fokus er at udbrede fjernvarme til udlandet.

//