Bestyrelsesmøde oktober 2018

30. oktober 2018

Bestyrelsesmøde oktober 2018

Varmesæsonen er for alvor skudt i gang og det nye anlæg på Gutenbergvej leverer varmen ud til vores forbrugere. Det er nu det skal til at vise hvad det kan og derfor er vi så småt begyndt at køre det op i last. Der er stadig nogle programmerings rettelser som skal finjusteres men sådan er alt opstart.

Vi er mere end halvvejs igennem dette varme- og regnskabsår, da vi allerede afslutter året den 31.12.2018.

Vi er så småt begyndt at tænke på nyt budget til næste år, og afslutningen af dette år. Vi er meget opmærksom på at varmeprisen er steget, men også på at prisen er under den forventede prisstigning. Vi arbejder hele tiden på at optimere og ser frem til en ny varmesæson.

Varmeforsyningen deltog i oktober i Dansk Fjernvarme’s Landsmøde i Aalborg. Det er som altid nogle udbyttelsesrige dage hvor mere end 2.100 personer deltog. Vi havde en god fornemmelse af at vi er meget langt fremme udviklingsmæssigt i Sindal. Både med vores nye flis værk, men også med vores nye målere.

Onsdag den 31.10.2018 kl. 19.00 er der rundvisning på det nye værk på Gutenbergvej. Vi ser meget frem til at vise værket frem til vores forbrugere under mere rolige forhold med en mindre flok end vi var til indvielsen hvor mere end 450 interesserede dukkede op. Vi er stadig overvældet over denne dag.