Bestyrelsesmøde marts 2018

20. marts 2018

Bestyrelsesmøde marts.

Bestyrelsesmøde afholdt den 19. marts på Sindal Varmeforsyning.

Vi startede vores møde med et besøg på byggepladsen på Gutenbergvej. Som mange af jer sikkert også har bemærket, er arbejdet på bygningen nu meget fremskreden. Men kommer du ind i bygningen, er der nu næsten helt fyldt op med motorer, kedel og andet udstyr. Du kan se billedkavalkaden her på hjemmesiden, som følger udviklingen.

Jesper indledte mødet med en grundig information om status på byggeriet. Der er bestilt brovægt, transmissions ledningen mellem værkerne er nu nedlagt, der mangler kun trykprøvning. Det er meget flot arbejde Jysk Rør har udført for os. På 1. sal bliver der depotrum, møderum med køkken samt teknikrum. Indretningen af disse lokaler er nu også i fudt sving. Den hårde frost vi har haft, har forsinket mure arbejdet, så vi har indgået ny aftale med Vennelyst om aflevering den 1. maj. Heldigvis har vinteren ikke haft stor indflydelde på det indvendige installations arbejde.

Så er der igen gang i gaderenoveringen med kloakering og nye varmerør. Vi starter vores arbejde i Danmarksgade den 9. april, hvorefter der fortsættes i Sjællandsgade. Det vil give en del gener, især når skolebørnene skal afleveres og afhentes, men vi håber alle tager det med godt humør.