Året der gik..

22. december 2020

Året der gik…

 

De sidste arbejdsopgaver er ved at blive afviklet inden den snart står på juleferie.

Hos Sindal Varmeforsyning har man aldrig helt fri – vi skal altid sørge for at der er varme hos vores forbrugere. Det er på mange måder et livstilsjob og vores forbrugere nyder godt af at vi altid står klar til at hjælpe i stort set alle situationer.

Året har – som hos alle andre – ikke været som det plejer. Nogle af os har arbejdet hjemme og resten har arbejdet forskudt på de 2 værker.

Året har også budt på mange spændende opgaver. Gaderenoveringen i Sindal har haft sit måske næsten mest krævende område nede i Vestergade og Østergade. Det kræver meget planlægning når man til dels lukker de veje som er mest befærdet i byen. Vi er nået i mål og planlægningen for næste års ledningsrenovering er i gang.

 

Projekt transmissionsledning Sindal – Bindslev er også en af de opgaver vi har arbejdet på i 2020 og som tager sin start i 2021. Vi har uddelt foldere i området omkring det nye værk på Gutenbergvej for at kunne tilbyde muligheden for at blive koblet på fjernvarmen i samme omgang. Projektet med Bindslev skal kunne give Bindslev en mangeårig stabil varmepris. Det vil ligeledes være til fordel for forbrugerne i Sindal.

 

Driften har i 2020 været meget fornuftig. Vi har i år produceret 96% af varmen på Gutenbergvej, 2,50% på vores motorer (når el prisen har været høj) og de sidste 1,50% på vores kedel.

Budgettet for 2021 er anmeldt til Energitilsynet og vi kan næste år sænke prisen fra 379,00 kr. pr. MWh til 340,00 kr. pr. MWh. Det betyder at vi på et standardhus sænker prisen med 882,00 kr.

 

Vi ønsker alle vores forbrugere, samarbejdspartnere, bestyrelse og medarbejdere en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

 

Mvh Sindal Varmeforsyning